Ha szeretnéd élvezni az ünnepeket, időt tölteni a családdal és NEM szeretnél a gyereked viselkedésén vagy a rokonok véleményén stresszelni, akkor Neked való az 'Ünnepek a gyerekkel' mini kurzus!

Mit tartalmaz?

 • 1. lépés: Ünnepi sikerek

  Felkészítelek arra, hogy mire lehet számítani a kisgyermekek viselkedése kapcsán az ünnepekhez közeledve és megmutatom, hogyan készítsd elő a terepet, amiben a gyermeked könnyedén veszi a környezeti változásokat.

 • 2. lépés: Tantrumok csökkentése

  Megtanulod, (1) hogyan minimalizálhatod az érzelmi kitöréseket, (2) hogy kezeld a helyzetet a család jelenlétében és megmutatom, (3) hogyan maradj nyugodt, hogy még véletlenül se önts olajat a tűzre és téged ne sodorjon el a gyereked viselkedése és érzelmei.

 • 3. lépés: Kitartás és magabiztosság

  Segítek, hogy magabiztosan kiállj a nevelési elveid mellett és megtanulod, hogyan kommunikálj a családtagokkal tisztelettel, mégis határozottan képviselve azt a szemléletet, amiben hiszel. Megmutatom, hogyan képviseld nyugalommal a gyermeked a kritikák vagy külső nyomás ellenére is.

Részlet: Tantrumok csökkentése

 • Meddig érhetőek el a videók?

  A regisztrációt és vásárlást követően 6 hétig elérhetőek. A letölthető anyagok örökre a résztvevőké lehetnek (Érzelmi intelligencia fejlesztése gyerekkorban c. E-book és a kurzus összefoglaló füzete).

 • Megoszthatom a párommal?

  Az anyagok egyéni felhasználásra készültek, a letölthető anyagokat is szerzői jogok védik, javaslom, hogy nézzétek együtt a videókat.

 • Hány éves korig ajánlott?

  A videókurzus anyaga az 1-5 éves korosztályra vonatkozik.

Csatlakozz te is!

Azonnali hozzáférés a videókhoz és letölthető anyagokhoz!